Добредојдовте на Donev форум. Целосно да се искористи сето она што се нуди од страна на нашиот форум, ве молиме (Најавете се), ако сте веќе член или (Регистрирајте се) ако сеуште не сте ....
..:DONEV:.. - Портал 1-81

Join the forum, it's quick and easy

Добредојдовте на Donev форум. Целосно да се искористи сето она што се нуди од страна на нашиот форум, ве молиме (Најавете се), ако сте веќе член или (Регистрирајте се) ако сеуште не сте ....
..:DONEV:.. - Портал 1-81
Добредојдовте на Donev Forum. Целосно да се искористи сето она што се нуди од страна на нашиот форум, ве молиме (Најавете се), ако сте веќе член или (Регистрирајте се) ако сеуште не сте ....

Барај
Display results as :
Advanced Search
Влез

Си ја заворавив лозинката!

Or
БАНЕРИ
Mercedes слави 125-ти роденден, Вие добиватe
Чет 16 Јун 2011, 02:52T-ENERGIE
Mercedes слави 125-ти роденден, Вие добиватe


..:DONEV:.. - Портал Img84218750


Германскиот произведувач во разни земји спрема разни активности и изненадувања по повод обележувањето на овој јубилеј...

Mercedes-Benz обележува 125 …
Форд планира универзален хибриден електромобил
Чет 16 Јун 2011, 02:46T-ENERGIE
Форд планира универзален хибриден електромобил

..:DONEV:.. - Портал Img61339519


Форд планира да започне со продажба на хибриден автомобил со опфат од 805 км, како одговор на Chevrolet Volt од конкурентите General Motors.

C-MAX Energi …
Време
Top posters
15 Мислења - 41%
7 Мислења - 19%
7 Мислења - 19%
4 Мислења - 11%
3 Мислења - 8%
1 Пишување - 3%